Het lesaanbod van de gymnastiekfabriek bestaat uit Groepslessen en Personal Training.

Personal Training: Wil jij sporten met een eigen trainer? Diegene stelt voor jou haalbare doelen en helpt je grenzen te verleggen! Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke trainers met verschillende specialisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

We starten met een vakantierooster. Zowel in de maand Augustus als September zullen er verscheidende lessen bijkomen.

 • Happy killerles

  Happy killerles

  Tijdens deze zware intervalles wordt er gewerkt aan zowel conditie, spierkracht als spieruithoudingsvermogen.
  De uitdaging ligt niet in de combinatie van passen, maar in de hoge intensiteit!Je instructeur en de muziek zullen je helpen je grenzen te verleggen!
  (18 jaar en ouder)

 • Vinyasa

 • BBB

  BBB

  De afkorting BBB staat voor buik, billen en benen. Deze workout duurt 60 minuten en is gericht op het verbeteren van conditie en het tonen van spieren. Simpele pasjes, opzwepende muziek en effectieve oefeningen.
  (18 jaar en ouder)

 • Peuterdans

  Peuterdans

  Een les van 30 minuten, waarbij aandacht wordt besteed aan ritme en dans. Mini-dansjes op swingende kinderliedjes. We sluiten de les af met zelf geperste jus!
  (van 2,5 tot 4 jaar)

 • Hoelahoep

  Hoelahoep

  Een hoepel workout van 60 minuten voor de beginnende hoepelaar!
  Hoepel technieken geïntegreerd in een swingende oldskool cardio workout.
  (18 jaar en ouder)

 • Pilates

  Pilates

  Een unieke methode van oefeningen die zorgen voor een juiste lichaamshouding. De nadruk van deze methode ligt op de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Kracht, souplesse, balans en ademhaling zijn enkele steekwoorden die tijdens deze 60 minuten durende les aan bod komen.
  (18 jaar en ouder)

 • Hatha Yoga

  Hatha Yoga

  Deze vorm van yoga is een fysieke yogavariant die bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen(asana’s) en ademhalingstechnieken( pranayama).
  Hatha Yoga kent ook enkele series, waarvan de zonnegroet de bekendste is.
  Een aanrader om in 70 minuten te onthaasten en stress te verminderen.
  (18 jaar en ouder)

 • Circuittraining

  Circuittraining

  Een gevarieerde workout in circuit vorm. Deze les duurt 60 minuten en bestaat uit verschillende functionele oefeningen die iedere paar minuten wisselen. Alle deelnemers trainen op hun eigen niveau!
  (18 jaar en ouder)

 • Elastieken

  Elastieken

  Gedurende deze les worden er diverse spiergroepen aangepakt. Er wordt gewerkt met verschillende weerstandselastieken. Deze spiertraining resulteert in meer kracht en spieruithoudingsvermogen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende weerstanden, is deze les voor alle niveaus geschikt.

  (18 jaar en ouder)